onsdag 1. juli 2009
Sommermat!
Som de aller fleste har fått med seg; det er varmt på Østlandet om dagen! Og hva smaker bedre en salt mat i varmen??
Gårdagens middag besto av lefser (lomper) med kremost, spekeskinke/røkt laks og gressløk med nypoteter (eller ferskpoteter, som det så fint heter)servert med salt, pepper, margarin/rømme.
Potetene kokes møre i vann tilsatt relativt mye salt. Smør et lag med kremost på lompene, legg på spekeskinke eller røykt laks, strø over fersk gressløk og rull sammen! Del gjerne lompene på midten, da blir de litt enklere å spise!
Til ti lomper trenger du
- ca 200 gr spekeskinke/røykt laks
- 1 boks Philadelphiaost
- En bunt gressløk
Potetene nytes med nykvernet salt og pepper, og gjerne en dæsj rømme eller godt smør, margarin (Anbefaler Soft Ekstra, den gule Soften!)!
Kjempegodt og superenkelt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar