Det er få ting som slår en skikkelig godt Club Sandwich! Enkelt, passe sunt og veldig, veldig godt!
Med litt inspirasjon fra en oppskrift i Aftenposten ble denne til:
2-3 porsjoner
ca 500 gr Armadinepoteter
2 kyllingfileter
6- 8 skiver bacon
6-8 skiver godt brød
1-2 tomater
1/4 rødløk
Fersk sjampinjong
Sylteagurk
Majones
Salsa
Ruccola
Hjertesalat
Olje
Salt
Pepper
Grillkrydder
Trespyd
Sett stekeovnen på 200 grader, hell potetene i en ildfastform, ha over olje, salt og pepper. Stekes i 30- 45 min.
Stek bacon, skjær soppen i skiver og stek denne i baconfettet.
Skjær kyllingfiletene i skiver horisontalt, krydre med grillkrydder og stek.
Skjær tynne skiver av brødet. Halvparten smøres med majones, andre halvparten med salsa.
På skivene med majones legges ruccola, skivet rødløk, skivet tomat og sylteagurk. Legg på kylling og bacon, et blad hjertesalat og til slutt skiven med salsa. Tre et trespyd gjennom sandwichen for å holde den på plass!
Server med de ovnsstekte potetene og gjerne godt øl!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar